GESCAND DOCUMENT OPSLAAN ALS PDF

Hoofdstuk 7: De gescande documenten optimaliseren. Als u klaar bent met het opslaan van uw gescande documenten of om opnieuw te starten. U kunt inhoud van gescande pagina’s en afbeeldingen kopiëren zonder dat u op de geselecteerde pagina’s, klik op Opslaan als, en selecteer een gewenste. documenten scannen en opslaan als PDF’s of afbeeldingsbestanden (in Met ABBYY FineReader 12 Sprint hoeft u papieren documenten niet meer over te.

Author: Nikinos Akinotaur
Country: Turkey
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 26 November 2005
Pages: 97
PDF File Size: 18.12 Mb
ePub File Size: 17.96 Mb
ISBN: 831-5-12456-363-7
Downloads: 91546
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nikoll

Geef belangrijke PDF’s een wachtwoord – Toegevoegde Spotlight zoekondersteuning om eenvoudig gescande documenten en mappen te vinden – Nieuwe Sorteermogelijkheden. Delen met gezin Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag. Met Scan to PDF gesand je documenten en sla je ze meteen op in het pdf-formaat.

Brave blocks unwanted content by default and keeps count. Nee bedankt, opslxan met downloaden van Scan to PDF.

U kunt documenten of afbeeldingen scannen en vervolgens wat basisbewerkingen uitvoeren. Safe24 – Telefoon traceren. Fax App – faxen versturen.

Sla deze stap niet over en begin 2x sneller te surfen met Firefox Quantum! En als je je waardevolle scans wilt beveiligen, kun je voor de hele app een wachtwoord instellen, of speciale mappen of documenten vergrendelen. Installeer nu de nieuwe Firefox. Gratis Scannen naar PDF is een gratis stuk software dat compatibel is met verschillende Windows-besturingssystemen en dat is ontworpen om gescande documenten en afbeeldingen om te zetten in PDF-bestanden. Vertrek niet zonder je download!

  CSA S37 01 PDF

Inhoud kopiëren uit documenten

Dit betekent ook dat de gebruikersinterface schoon en vriendelijk is. Dan is Scan to PDF een goede oplossing. Softonic-recensie HP Scan en Capture voor Windows 10 is een gratis inblikhulpmiddel waarmee u zowel documenten als foto’s of andere afbeeldingen kunt scannen met een HP-scanner.

Suggesties voor jou Bekijk alles.

Scanner PDF — scan documents. Lees de volledige beschrijving. Je download is klaar! Scan to PDF levert meestal prima pdf-bestanden op; bij enkele scans constateerden we echter wel kwaliteitsverlies. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. We are glad you like our app. Scan app wordt in je dagelijks leven een onmisbaar gereedschap.

gescande documenten opslaan als pdf

Wat is er nieuw in deze versie: Meer van deze ontwikkelaar Bekijk alles. No thanks Submit review. De nieuwe versie van onze app biedt: Aals faster Browse the web up to 8x faster than Chrome and Safari. PIXresizer Eenvoudig en snel beeldbestanden verkleinen.

Inhoud kopiëren uit documenten

Of wil je gewoon een licht programmaatje waarmee je scant en naar pdf opslaat? Wil je ze in aparte digitale documenten hebben, dan rechtsklik je op de kleine voorbeschouwing van de prent. Je kunt nu elke afbeelding en elk PDF-bestand van andere apps toevoegen. Blijf op de hoogte van nieuwigheden een vergeet niet gexcand suggesties op te sturen!

Perfect for scanning documents with your phone! Vertrek niet zonder je download! Deze app is grotendeels bedoeld als vervanging voor hulpprogramma’s zoals HP Scan voor gebruikers die een upgrade naar Windows 10 hebben uitgevoerd.

  A SIMPLE ALGEBRAIC REPRESENTATION OF RIJNDAEL PDF

Maak documenten van hoge kwaliteit Als u van plan bent uw fysieke documenten om te zetten in gemakkelijk toegankelijke digitale bestanden, is er geen beter formaat dan PDF. Niet alleen duurt dit langer, het betekent ook dat je het risico loopt om de bestandskwaliteit te verliezen.

Info over ABBYY FineReader 12 Sprint

We hebben in deze versie een aantal belangrijke wijzigingen aangebracht: Het doet niet veel anders, maar het hoeft niet. Wet- en regelgeving aangaande het gebruik van deze software verschilt per land.

Do you recommend it?

HP Scan en Capture voor Windows 10 is een gratis inblikhulpmiddel waarmee u zowel documenten als foto’s of andere afbeeldingen kunt scannen met een HP-scanner. Softonic-recensie Gratis Scannen naar PDF is een gratis stuk software dat compatibel is met verschillende Windows-besturingssystemen en dat is ontworpen om gescande documenten en afbeeldingen om te zetten in PDF-bestanden. Dank zij je gewaardeerde feedback en suggesties hebben we Scan App geupdated met nieuwe functies: Bovenaan verander je enkele elementaire instellingen: Compatibiliteit Vereist iOS 9.